Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Resistance 2:n avoin beta alkaa ensi viikolla?

CVG-sivusto kertoo Resistance 2:n avoimen betatestin käynnistyvän ainakin Iso-Britanniassa maanantaina. CVG:n mukaan netin kautta jaetaan ainakin aluksi 7000 beta-avainta ja niitä saattaa myöhemmin tulla saataville lisää.

Tarkempia tietoja CVG ei ilmoittanut.

Galleria: 

Kommentit

Tännekinpäin avain kiitos, ei tällä kertaa muuta:)

Mikä se tuommoinen "avoin" betatesti on, että jaossa on vain 7000 avainta?

Avoin (open beta) tuntuu nykyisin tarkoittavan sitä, että porukkaa päästetään mukaan ilman vaitiolosopimusta. Sillä, kuinka monelle pääsyä tarjotaan ei taida olla merkitystä.

"Mikä se tuommoinen "avoin" betatesti on, että jaossa on vain 7000 avainta?"

Suljettu beta-testi käsittää sen pienehkön vakioporukan, joka tekee tätä hommaa kulissien takana. Avoimella haetaan suurempaa ryhmää rasitustesteihin ja huolehtimaan ilmaisesta tiedottamisesta (karrikoidusti) :D

Avoin beta on nykyisin yhä useammin myös trendikäs nimi demolle: betahan kuulostaa paljon seksikkäämältä kuin pelkkä demo. Lisäksi kaikki kömmähdykset voidaan pistää betan piikkiin ;)

Eipä sitä tämän paremmin voisi määritellä kuin Oliver, Nisu ja Paavi sen kertoivat :P

"Avoin beta on nykyisin yhä useammin myös trendikäs nimi demolle: betahan kuulostaa paljon seksikkäämältä kuin pelkkä demo. Lisäksi kaikki kömmähdykset voidaan pistää betan piikkiin ;)"

Ehkä joissakin tapauksissa totta, mutta aika vaarallinen yleistys.
Kyllä betan ja demon välille pitää ero tehdä, vaikka kumpikaan ei välttämättä valmiin tuotteen tasolla olekaan (beta ei ikinä).

Pitänee kärkkyä jos vaikka oliskin hyvä =)

Kaippa tuo beta-nimi tuo aina hillittömän määrän ilmaista mainontaa kun tuntuu vähänkin kiinnostuneet ja ei kiinnostuneet kielipitkällä odottavan edes maistiaista.

Ensinnäkin kyseessä on public beta, joka on ihan eri asia kuin open beta. Toiseks se alko jo tänään! Publicin ja openin ero on siinä että open beta on AVOIN KAIKILLE. Public on avoin muillekkin kuin näille kulisseissa testaaville, mutta se on just tätä että siihen on saatava beta-avain koska se on rajoitettu. Lyhyesti open betaan ei ole mitään avain systeemejä vaan se on KAIKILLE halukkaille ja public on rajoitetulle määrälle. Sen pystyy jo nimen perusteella päättelee miten se menee

hyvin menee, tuli beta avain joka ei toimi. oops, korjaus. nyt toimiva beta avain ja demo imutuksessa

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi