Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Call of Duty -kehittäjä luottaa toiseen maailmansotaan

Call of Duty 5: World at Waria kehittävän Treyarchin tuottaja Noah Heller kertoi CVG:lle, ettei studio halua sulkea toista maailmansotaa pois tulevaisuuden suunnitelmista.

Asia nousi esille, kun Heller kehui World at Warin kampanjojen lopetuksia, sillä hänen mielestään sodat viedään kerrankin kunnolliseen päätökseen.

- En voi luvata, ettei enää tulisi toiseen maailmansotaan sijoittuvaa Call of Duty -peliä, mutta olemme iloisia siitä, että kykenimme lopettamaan sodan ja aiomme tukea peliä kattavasti ladattavalla lisäsisällöllä, Heller sanaili.

Hän pyöritteli kuitenkin, että esimerkiksi sodan lopetuksen voisi näyttää monesta näkökulmasta. Call of Duty 5 keskittyy joka tapauksessa puna-armeijan edesottamuksiin Euroopassa ja liittoutuneiden taisteluihin Tyynellämerellä.

Infinity Wardin kehittämä neljäs Call of Duty onnistui menestymään siirtämällä sarjan uuteen aikakauteen. Kyseiset studiot vuorottelevat sarjan kehitysvastuuta, joten Infinity Ward on parhaillaan jo seuraavan Call of Dutyn kimpussa.

Galleria: 

Kommentit

"Call of Duty 5 keskittyy joka tapauksessa puna-armeijan edesottamuksiin Euroopassa" milloinkahan saataisiin Suomen taisteluja ja joukkoja mukaan?! pitäisi alkaa jollekin infinity wardin pomolle keräämään adressia ja toimittaa materiaalia esim. syvärijoen seudun, raatteentien ja tali-ihantalan tien rytkeistä... :)

Niinpä! Ihan sama, vaikka pelattaisi puna-armeijalla; pääsisipä kuitenkin ottamaan kuolleilta suomalaisilta Suomi-konepistoolit!! :D

@ joblo

Tsekkaappa ppsh-konepistooli COD2:ssa. =)

Tai jos vaikka joskus pääsisi vääntämään itärintamaa saksalaisten näkökulmasta. sillai Cross of Iron peliksi ja niin edelleen ...

Eiköhn se olis kaikille jo paras ku lopetettais näiden WWII pelien kyhääminen.

On suomen talvi sodastaki kyhätty jo peli, ice hell joku tollane.

Tota cod5 betaa on tullu pelattua, nii se on onnistuttu pilaamaan. Monin pelissä kivääreihin saa AGOC tyyppisiä tähtäimiä kiinni. Äänenvaimentimia, black dot tähtäimiä :D

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi