Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

BioWaren Dragon Age myös konsoleille

GameInformer-lehden ensi kuun numeron kansijuttuna on BioWaren Dragon Age: Origins -roolipeli, jonka aikaisemmin kerrottiin ilmestyvän vain PC:lle. Kansitekstissä lehti kuitenkin lupaa ensivilkaisun pelin konsoliversioihin.

IGN-sivusto on saanut BioWaren edustajalta vahvistuksen, että Dragon Age on todellakin tulossa myös PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle ensi vuoden lopulla. Vielä on tosin epäselvää, onko kyse suorasta PC-version käännöksestä vai samaan maailmaan sijoittuva konsoleille räätälöity peli.

Galleria: 

Kommentit

"As the spiritual successor to BioWare's Baldur's Gate, one of the most successful role-playing games in the industry, Dragon Age: Origins represents BioWare's return to its roots, delivering a fusion of the best elements of existing fantasy works with stunning visuals, emotionally-driven narrative, heart-pounding combat, powerful magic abilities and credible digital actors. The spirit of classic RPGs comes of age, as Dragon Age: Origins features a dark and mature story and gameplay.

Epic Party-Based Combat - Dragon Age: Origins will introduce an innovative, scalable combat system, as players face large-scale battles and use their party's special abilities to destroy hoardes of enemies and massive creatures."

Uskoisin taas tietylle porukalle riittävän pelattavaa. :-)

Nöh, antaa ton ny kuitenkin olla.

Voisi kyllä vaikuttaa ihan lupaavalta tuokin, saas nyt katsoa.

Witcherin juuri ollessa työn alla on useasti tullut mietittyä, ettei tässäkään ole mitään kunnon syytä miksei tätä voisi konsolilla pelata.
Pientä säätöä vaatisi tietty.

Mutta tätä siis odotellessa ja toivoessa!

Nojoo, eihän tuota aikaisemmin oltu vielä kunnolla julkistettu, joten nyt vasta saataneen virallista tietoa siitä, millä tavalla ja milloin peli tulleepi. Varmaan joitakin muutoksia konsoliversioihin kuitenkin tehdään, ellei aivan tyystin erilaista peliä lähdetä rakentamaan.

"Witcherin juuri ollessa työn alla on useasti tullut mietittyä, ettei tässäkään ole mitään kunnon syytä miksei tätä voisi konsolilla pelata.
Pientä säätöä vaatisi tietty."

Toimisi, mutta itse olen tyytyväinen siihen että peli on tehty PC:lle, PC:n ehdoilla. Nyt sen voisikin konsoleille julkaista, ehkä hieman tyhmennettynä, hieman tyhmemmälle yleisölle.

En kuitenkaan kannata sitä että potentiaaliset mestariteokset kuten vaikka TES IV ja BioShock (sekä Dragon Age, toivotaan todella että jotain ihan omaa tehdään tai nips-naps poistetaan vaikeudet) ryssitään tekemälle ne konsolipeleiksi, konsoleiden ehdoilla, konsolipelaajille.

Minä en tahdo pelata PC:llä samaa peliä kuin voisin pelata konsolilla, siksi omistan konsoleita (xboxit olkoon poikkeus, sillä ne, varsinkin se ensimmäinen, olivat köyhän/tyhmän/laiskan miehen PC:n korvike, XO taas on liian PlayStation, tämän takia ei ole ollut tarvetta ostaa kumpaakaan laitetta). Tahdon jotain enemmän. Sitä johon olin jo kerran tottunut. Kehitys on jännä juttu, joskus se on hyväksi, joskus pahasta ja joskus se mikä on toisista oikein voi toisista olla väärin.

Etiikkaa -> etikkaa -> alkoholia -> Öitä.
I luvs you 2 console-gamerz.

PS. BioWaren RPG ei voi phailata, vaikka se tehtäisiin ensin konsolille, KotOR/Jade Empire/Mass Effect anyone?

^ Terveisiä sinne huipulle!

Kiitos kun yleistät.

Muuten ihan jees, mutta saisi minun puolestani Bioware keskittyä niihin Massa Efekteihin. Tosin iso tiimihän heillä on ja luultavasti nämä "sivuprojektit" eivät vaikuta seuraavan ME:n tuloon mitenkään.

Eli turha odottaa Baldur's Gaten tapaista mestariteosta. :(

Pistää sormet ristiin (x) ja toivoo että tästä tulisi ensimmäinen kunnon rope konsoleille. Ja pelkää samalla, että päädytään PS2 BG:n tapaiseen reaaliaika putkijuoksuun :(

Tuolla PS2:n Baldur's Gatella ei tosin ollut mitään tekemistä BioWaren kanssa, sillä pelin kehitti Snowblind Studios.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi