Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

E3 2009: Gran Turismo 5:n uusin traileri

Sony ei vieläkään vahvistanut PS3:n Gran Turismo 5:n julkaisupäivää, mutta esitteli pelistä uuden konseptitrailerin, joka ainakin paljastaa pelistä löytyvän WRC- ja NASCAR-lisenssit.

Jo lähes unohdettu Gran Turismo PSP on sen sijaan ilmesymässä lokakuussa. Pelissä on 800 autoa ja 35 eri rataa joista löytyy yhteensä 60 versiota.

GT5-trailerin löydät KonsoliFIN Media -osastolta.

Galleria: 

Kommentit

1:30 kohdassa on Subarussa pelti rytyssä!!! OMG!!! :p

No joo, ei taida ihan pelikuvaa olla, joten ei kai kannata huutaa CONFIRMED!

FIA:n WRC lisenssiin kuuluu vauriot. Samoin NASCAR-lisenssiin. Muuten voidaan vaan odotella virallista julkaisua.

Täräytti kyllä meikäläisellä kakat housuun. Jälkeenpäin ajateltuna pakko olla CGI:tä. Julkkaria odotellessa. Veikkaukseni: 2010 Syksy!

Veikkaan pelikuvaksi. Joka kertahan Gran Turismoista uumoillaan että onko trailerit pelikuvaa vai ei mutta on kyllä aina ollut.

Taisin saada henkisen orgasmin kun katsoin tuon trailerin :o

Kyllä trailerit Gran Turismoista on AINA ollut ainakin todella lähellä aitoa pelikuvaa. Pieniä efektejä on saatettu lisätä ja värejä parannella, mutta muuten on varmaan lähellä pelikuvaa. Ja uskoisin että vaurionmallinnus olisi nyt trailerin perusteella varmistettu. Trailerissa vilahti pätkä myös Top Gear testiradan kiitoradasta ja näyttäisi siltä että pelissä voi ajaa ihan kiihdytyskisojakin. Kyllä tässä on ainekset parhaimpaan koskaan tehtyyn autopeliin. Forza 3 kalpeni heti :D

"Forza 3 kalpeni heti :D"

Ei kyllä sitten millään. GT5:sta ei paljastunut mitään mikä olisi saanut sen vaikuttamaan Forza 3:sta mielenkiintoisemmalta. Forza 3:ssa erityyppisiä kisoja, eteenpäin viety vauriomallinnus (autot voi mm. lentää katolleen), 100 rataa, ja jälleen loistavat moninpeliominaisuudet ja auton muokkaus. Vaikea GT5:n on edelleen pistää paremmaksi.

No ei ihme, että GT on aina "myöhässä", kun joka kerta sieltä paljastuu aivan uusia juttuja. Täydet lisenssit WRC:n ja Nascariin varmasti vieneet aikaa ja voin vain kuvitella miten monipuolinen ja pitkäaikainen peli tästä tulee. UUUUUMAMAA!

No ainakin, Wikipedia ja http://www.vgreleases.com/ps3/ReleaseDate-25101.aspx kertoilee, että jouluksi tulloo... ja kyllä, Wikipediaan onkin jo pistetty, että NASCAR sekä WRC on mukana... no kaippa sieltä lähiaikoina tulloo uutista lisää. :)

"Vaikea GT5:n on edelleen pistää paremmaksi."

Niih, paitsi että GT5 tarjoaa Forza-tyylisen ajelun LISÄKSI ilmeisesti täyden (?) WRC- ja Nascar-lisenssin sekä Formulaakin ainakin erilaisten F1-autojen muodossa, ellei suuremmassakin mittakaavassa (eli 3-4 autopeliä yhdessä paketissa), traileri vihjailee Forzaa paljon realistisemmasta vauriomallinnuksesta (ainakin ralliautoihin, saa nähdä miten on Ferrareiden ja muiden laita), peliin on huhuttu suht luotettavilta lähteiltä (rajallista) rataeditoria (nimen omaan editori, ei välttämättä täysin uusia ratoja, vaan voi muokata jo olemassa olevia erilaisiksi), mahdollisesti enemmän pelaajia radalla moninpelissä kuin Forzassa (mihinkäs Forza 3 tähtää, 12 pelaajaan?) jne. jne. Ja kaikkihan pyörii 1080p@60fps.

Ja Gran Turismoissahan on aina ollut erilaisia kisoja. Aina niistä ajolisenssijutuista monta tuntia kestäviin kisoihin, GT5 näyttäisi tosiaan vielä lisäävän tuohon Nascar- ja WRC-jutut ja driftaustakin lienee luvassa.

Ainut seikka, mistä ei ollut vielä tietoakaan, oli autojen koristelu. Se nyt on varsin pinnallinen ominaisuus, vaikka ihan hauskaa onkin. Jos GT5:n tarjonta on kuitenkin niin laajaa kuin tuon trailerin perusteella voi olettaa, niin GT5 pieksee muilla alueilla Forza 3:n mennen tullen.

Onkos tuo natiivi 1080p varmistettu, ettei vaan käytä samaa resoa kuin GT5p eli 1280x1080? Näyttäisi kuvat ainakin siltä, että skaalauksen avulla saadaan sitä ilmasta AA:ta joka näkyy sitten kuvissa sahalaiden puuttumisena etenkin varjoissa tai sitten tuo traileri oli prerendered matskua.
(kuvan resoluutio 1280×720)
http://i43.tinypic.com/33z4pjn.png

Mitenkäs Forzan resot? Eikös sielläkin 60fps pitäisi tulla ja varmaan skaalautuu 1080p:n? Eli samoilla viivoilla ollaan.

Lisenssien suhteen olisin vielä varovainen. Toivottavasti kaikki hajoavat molemmissa pelissä, mutta uskon, että on autoja jotka hajoavat enemmän kuin toiset. Ainakin Forzassa olettaisi koska autot kierivät. Molemmat pelit varmasti ovat parhaimpia autopelejä konsoleilla, mutta eivät kilpaile PC:n puolen simujen kanssa ikinä..

Gran Tourismo + NASCAR = Salvation in U.S.A.

Vaikea olla näkemättä tuolle paketille markkinoita Amerikassa.

Weldomite: Etenkin tuon kuvan perusteella sanon, että vähintään se rallipätkä oli täyttä CGI:tä. Siis se on aivan liian cleanin näköistä ollakseen minkään valtakunnan peligraffaa - edes replaysta.

Nyt Yamauchi varmisti sen että kuten trailerissakin nähtiin, niin autot tulevat hajoamaan GT5:ssä.
http://blogs.edmunds.com/straightline/2009/06/interview-inside-line-talk...

Anteeksi vaan nyt, mutta voi herra isä taas tätä GT vs Forza vs PC-simut vs Mikan faijan BMW juttua...

Nuo viralliset lisenssit yllättivät. Eiköhän tuossa kuitenkin hetki vielä mene...

-K

Mutta on tärkeää realismin kannalta, että auto menee katolleen. Tosin sillä ei taida olla väliä, että se palautuu radalle nappia painamalla. :P

Sanokaan vaan suoraan, että haluatte vain nähdä pellin menevän ruttuun.

Oliver: "Sanokaan vaan suoraan, että haluatte vain nähdä pellin menevän ruttuun."

No totta mooses mää haluan, että se menee ruttuun ja vaikeuttaa autolla ajamista sitämyöten myös. Mutta kunhan muistaa ulkomaalaisia vastaan ajella etumoottorisella kaaralla, ettei aja perään ja hajota tahallaa toisen moottoria ;)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi