Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Washingtonin osavaltioon ja sattumoisin noin parinkymmenen kilometrin päähän Microsoftin pääkonttorista on avattu Yhdysvaltain ensimmäinen vieroitusklinikka videopeli-, internet- ja tekstiviestiriippuvaisille.

14 500 dollarilla voi osallistua 45-päivän hoito-ohjelmaan, johon kuuluu psyko- ja ryhmäterapiaa, ravintoneuvontaa, henkilökohtainen kunto-ohjelma sekä elämysseikkailuja klinikkaa ympäröivässä maalaismaisemassa. Tavoitteena on saada teknologiasta riippuvaisille aikuisille ja lapsille uusi ote todellisesta maailmasta.

Kiinassa avattiin nettiriippuvuuteen keskittynyt klinikka jo vuonna 2005 ja seuraavana kesänä Amsterdamissa käynnistettiin videopeliriippuvaisille tarkoitettu laitos.

Galleria: 

Kommentit

Vielä joku vuosi sitten Suomessa saman vieroituksen sai kun alkoi mökkikausi, nyt sekin on menetetty kun kiinteällä kuukausihinnalla surffaa kännykän kautta helposti netissä.

Voiko joku kertoa, mitä ihmettä on tekstiviestiriippuvuus? Pitääkö vastaanottaa vai lähettää tietyn määrän tekstareita päivässä? Kumpi antaa kovemmat kiksit?

Hoidon tehokkuus on suoraa verrannollinen hoidon hintaan.
Mitä suuremman hinnan joutuu pulittamaan, sitä vähemmän rahaa jää pelaamiseen.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi