Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Sony myy PS3:a vihdoin voitolla

Sony ei myy PlayStation 3:a enää tappiolla, Sony Worldwide Studiosin Shuhei Yoshida paljasti IGN:lle. Syksyllä 2006 lanseeratun laitteen myyntihinta peittää vihdoinkin valmistuskustannukset, kiitos grafiikkasirun uusimman version.

– Pystymme tänä vuonna ensimmäistä kertaa kattamaan PlayStation 3:n kulut. Emme tee laitteella valtavia rahoja, mutta emme myöskään menetä niin kuin ennen, Yoshida kertoi.

Samalla Yoshida kierteli uuden hinnanalennuksen mahdollisuutta toteamalla, että yhtiö pyrkii aluksi vastaamaan kysyntään tuottamalla uusia konsoleita. Alennuksen sijaan luvassa onkin erilaisia myyntipakkauksia, kuten esimerkiksi PlayStation Movella, Eyellä ja Sports Championilla varustettu paketti.

Galleria: 

Kommentit

Olikohan jo aikakin?

Miten mulla on muistikuva että tämmöstä uutisointii jossain jo reilu kuukausi takaperin...mut mun muistikuvahan ei kauheen selvä yleensä oo

^ Et kyllä muista aivan väärin, koska jotain samansuuntaista muistan minäkin.

En tiedä, onko tästä voitollisuudesta uutisoitu (meillä), mutta tuosta sisukalujen uusiutumisesta kyllä. Tuolloin ei ollut vielä varmuutta, kuinka paljon tämä vaikuttaa tuotantokustannuksiin.

Kappas. Olihan se jo aikakin. Mutta luonnollisesti komponentit ja muut halpenee ajan myötä :)

Nyt voinkin ostaa ne 1000 PS3:a.

Dämed, miksi en alkuaikoina ostanut tuhansia PS3 konsoleita, ja myynyt niitä takaisin Sonylle hieman halvemmalla kuin valmistuskustannukset? :D

Kai noihin kustannuksiin on laskettu aikanaan mukaan tuotekehitysmenot, mitkä on kanssa jaettu konsolikohtaisesti. Ne ainakin kuolettuvat aikanaan. Yleensähän teollisuudessa lasketaan investointi kannattavaksi, jos se maksaa 3 vuodessa itsensä takaisin..

joko muuten tuo microsoft myy xboxia voitolla? jos laskee edelliset tappion xboxista?
ne 5 miljardia tai jotain,....

Xboxia on aina myyty voitolla koska tyhmäkin osaa laskea paljonko PS3 ja Xboxin valmistus maksaa, ei satastakaan.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi