Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Mark Wahlberg Uncharted-leffan pääosaan

Mark Wahlberg vahvisti MTV:n Multiplayer-blogin haastattelussa esittävänsä Nathan Drakea tulevassa Uncharted-elokuvassa.

Wahlberg on työskennellyt ohjaajana toimivan David O. Russellin kanssa aiemmin elokuvissa The Fighter ja Kolme kuningasta. Myös elokuvan muihin rooleihin pyritään saamaan nimekästä näyttelijäkaartia Robert De Niron ja Joe Pescin johdolla. Kuvausten on määrä alkaa ensi kesänä.

Wahlberg tunnetaan pelaajien keskuudessa erityisesti roolistaan Max Payne -elokuvan nimihahmona. Tämän viikon perjantaista eteenpäin miehen näyttelijänlahjoja voi käydä arvioimassa Suomen ensi-iltansa saavassa elokuvassa Katastrofikytät.

Galleria: 

Kommentit

Mitähän tästä tulee... Tuskin samanlaista merkkipaalua elokuvamaailmassa, kuin pelimaailmassa.

Oiskin aika sensaatio kun samanlainen arvostelumenestys tulis tästä leffasta kun peli on. :)

Paljoa en jaksa minäkään tästä innostua. Kun on kerran päässyt pelaamaan toimintakohtaukset itse, on vaikea tyytyä katsomaan tapahtumia valkokankaalta. Tekijäkaarti on sinänsä kunnossa, joten budjettiakin toivottavasti löytyy.

Ite pidän näyttelijästä. Se ainakin lupaa hyvvee.

Harmi kun ei ollut Nathan Fillion. Mutta tiesihän sen että tämä tulee olemaan fail-elokuva. :3

Ikämiehet ja etenkin -naiset tuntevat Markin New Kids On the Block -poikabändin yhtenä jäsenenä :D

De Niro ja Pesci samaan elokuvaan? Mafiaveljet parivaljakko taas koossa. Vielä Ray Liotta mukaan, niin olisi koko katras yhdessä.

hartzu: NKOTB:ssä oli mukana Markin isoveli Donnie. Marky Markin yhtye oli Funky Bunch. Nämä on tärkeitä yksityiskohtia.

muoks: Ja näköjään oli sittenkin yksi alkuperäisjäseniä, mutta lopetti jo ennen debyyttialbumia.

No ovatpa ainakin nimekkään näyttelijäkaartin saaneet kokoon. Enpä tiedä onko Wahlbergillä ja Drakella nyt niin paljon yhdennäköisyyttä... mutta DeNiro Sullivanin rooliin, kyllä! :D Ketähän Pesci esittää? Navarro, ehh..? Nääh.

Nimekästä joukkoa saatu, mutta pelko mokaamisesta pysyy kunnes traileri todistaa toisin. Pelkoa, koska kuulemma DeNiro on Draken isä ja Pesci setä. Mikä ihmeen juoni kuvio on tässä??

En muuten ymmärrä tätä Nathan Fillionin jumalointia. Hemmetin ärsyttävä eikä ulkonäöllisesti edes sopisi Drakeksi.

Joo,Nathan Fillion olis ollu täydellinen :(

Nimekästä joukkoa saatu, mutta pelko mokaamisesta pysyy kunnes traileri todistaa toisin. Pelkoa, koska kuulemma DeNiro on Draken isä ja Pesci setä. Mikä ihmeen juoni kuvio on tässä??

ei niitä ole vielä saatu vaan uutisessahan sanotaan että näitä yritetään saada

Ainoa reaktio mitä uutisen otsikko herätti:

Eih :'(

Mark Wahlberg? Oikeasti? Eikö se riittänyt että se raiskas jo Max Paynen ihan täysin? :)

Huohhh. Ei siis sillä, en mitenkään näyttelijää vihaa, mutta tajuaahan sen nyt kuka tahansa ettei se tuohon(kaan) sovi.

Mikäköhän siinä on että vieläkin oikeasti usein odottaa innolla näitä peleistä tehtyjä leffoja, kun joka ikinen kerta niiden tietää olevan menetettyjä tapauksia jo about ennenkun ne näkee.

Itselle tämä leffa on nimittäin nyt ihan sama kun olis roskiin heitetty koko projekti.. ainoa vaan että sekin olisi ollut parempi, koska sitten joku olisi voinut tehdä sen oikein. Sen jälkeen kun tuo on tehty, sitä tuskin lähtee kukaan muu tekemään.

Valehtelematta varmaan tähän mennessä paras pelistä tehty leffa on ollut varmaankin Prince of Persia.

Ei sillä, ei sekään iiihan nappiin osunut, mutta oli ihan viihdyttävä pätkä. Ja (kai) vastoin yleistä mielipidettä voisin sanoa että Jake Gyllenhall sopi rooliin ihan mmukavasti.

Silent Hill oli myös melko kova, lukuunottamatta aivan 100% turhaa pakollista kliimaksiloppua.

Mut juu, selvä juttu - kiinnostus lensi ikkunasta. Ja eikun odottelemaan varmistusta siitä että Halo leffasta tulee jotain aivan muuta kun mitä pelistä.

Edit: Niin ja sillä tiedän että Marky Mark tuppaa pilaamaan koko leffan koska Uncharted sarjassa on aikalailla TODELLA paljon kyse nimenomaan Nathan Drakesta. Ja silloin kun herraa esittämään palkataan joku kenellä ei ole prosenttiakaan roolihahmon karismasta ja siitä koko Nate Drake fiiliksestä, niin huhhhei morjens.

Itseähän olis miellyttänyt kaikista eniten kun olisivat opettaneet Nolan Northin näyttelemään osan :D (vaikuttaa meinaan siltä haastattelujen perusteella että herra on ihan omana itsenäänkin melkoinen Nathan Drake, ainakin läpän suhteen.)

Ihan OK valinta. Shooter on loistava leffa jossa ´Marky Mark´ vetää pää-osan. Joten kyllä se toiminta tältäki jätkältä onnistuu kuhan vaan kässäri ja ohjaaja on kohillaan :)

Nolan North olis kyl se paras ja luonnollisin valinta tuohon rooliin. Ihmetyttää miksei koskaan otetaan rooliin pelihahmon ääninäyttelijää, jos osaa oikein näytelläkin ja viel suht samannäköinen.Esim. jos Metal Gear Solid olis toteutunu, niin siihenkin luonnollisin valinta olis ollu David Hayter Snaken rooliin. Äijä kun itse ääninäyttelee Snakea ja näyttääkin viel samalla. Mut puntilla sen ehkä olis pitäny käydä sitä roolia varten :D tosin siihen kyllä olis kuitenkin pääosaan taas valittu Marky Mark tai sitten Christian Bale.

Wahlberg on parhaimmillaan loistava (Departed) ja pahimmillaan sitten aivan tusinaleffoissa. Miehen ongelmana on varmaan se, ettei hän valitse leffojaan aina kovinkaan tarkkaan. Tykkää tehdä sellaista tusina-actionia myös, jossa epäonnistumisen riski nousee heti radikaalisti..

Mutta näyttelijän lahjoja kyllä löytyy kun oikea rooli tulee eteen.

Ps, Nathan Fillion? Onneksi ei se tusina tv-kasvo..

Älkää nyt höpöttäkö, Nathan Fillion ON hyvä näyttelijä. Eritoten Firefly-sarja sen osoittaa.

Jos haetaan yhteneväisyyttä roolinimen ja ulkonäön osalta, niin Haven-sarjassa Nathan Wuornosta näyttelevä Lucas Bryant on ilmetty Nathan Drake:
http://www.imdb.com/media/rm2889122560/nm1674903

Lucas Bryant ei olis varmaankaan ihan huono, tuon kuvan perusteella (muuta en oo nähnytkään) ja osais sen Nathan Fillioninkin kuvitella Nathan Drakeksi paremmin kun Mark Wahlbergin...

Tosin kyllähän se Mark näytellä osaa, kun vaan rooli on sopiva, mutta en voi kuvitella voivani samaistuun Mark Wahlbergin olevan Nathan Drake jo ihan ulkonäöllisestikin (kun on kaikki jopa kehonfysiikkaa myöten melko erilaista)

Olis niin toivonut tähän jotain todella loistavaa roolihahmojen valintaa ja että hommaan tosiaan olis perehdytty. Unchartedissa oli fiilistä. Ja henkilöt ja niiden kemiat siitä teki jokseenkin mielenkiintosen. Mark Wahlbergin valinta Nathaniks ei todellakaan osoita omistautumista projektia kohtaan :P

Varmaan just tyyliin "nyt tarvitaan joku joka osaa näytellä toimitaa, on helposti saatavilla..." "Hmm mark wahlberg." "Joo vaikka se, se on jo tehnykin yhden videopelileffan, se on hyvä"

Eipä sillä, yhtä paljon olis ottanut päähän Christian Bale tai joku... Keanu Reeves.

MMMMIKSI tälläisissä projekteissa ei keskitytä roolihahmoihin? Eikö ainoat ihmiset jotka näistä innostuu ole nimenomaan tuon kyseisen sarjan fanit? Tuskin kukaan innolla odottaa Uncharted leffaa jos ei koko pelistä edes tiedä.... sama juttu kun Kane & Lynch leffassa rooleihin lyötiin Bruce Willis ja Jamie Foxx.... Eli eipä ole Lynch enää valkoihoinen. Ja kyllä se aikalailla roolihahmoa taas muuttaa.

Järkeä tehdä siis pelistä elokuva, unohtaa kaikki uskollisuus projektia kohtaan ja lyödä siihen joku "tunnettu näyttelijä", saada about kaikki sarjan fanit pettymään jo ennen leffaa ja sit tyytyä siihen olemattomaan "menestykseen" joka koituu siitä että joku vaan sattuu vaivautuun meneen katsoon sen tietämättä siitä mitään.

TAI käy katsastamassa ja toteaa ettei ollut leffa sitä peliä nähnytkään, jonka nimellä yrittää ratsastaa.

NO JÖÖ.

Ihmetyttää vaan että eikö siellä ameeriikassa näyttelijät riitä, kun pitää samoja kierrättää ihan kyllästymiseen asti, roolihahmosta (tai roolihahmon ihonväristäkään) pätkääkään välittämättä.

(eipä sillä että olisin rasisti tietenkään, ei se ihonväri siksi häiritse, mut COME ON - kyllä se lynchin hahmon luonnetta muuttaa aikalailla. Mut eiköhän ne oo kohta siinäkin jo joku poliisikaksikko, kun sillekin projektille ovat niin uskollisia ;) Jättäisvät vaan suoraan tälläiset tekemättä, kun ei vaan VOI tehdä pelistä elokuvaa sille uskollisesti.)

Ja eiköhän siinä tulevassa Halo leffassa Master Chief oo robotti tai jotain vastaavaa tällä menolla.

David Boreanaz näyttää ihan tuolta unchartedin päähenkilöltä :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi