Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Mass Effectistä uutta romaania ja animeleffaa

Electronic Arts, FUNimation ja T.O Entertainment valmistelevat yhteistyössä Mass Effect -animeleffaa. Elokuvan juonesta ei kerrottu tarkempia yksityiskohtia, mutta leffan on tarkoitus valmistua kesäksi 2012.

BioWaren Casey Hudson toimii elokuvan tuottajana yhdessä FUNimationin Gen Fukungan ja Chris Moujaesin sekä T.O Entertainmentin Takeichi Hondan ja Yui Shibatan kanssa.

FUNimation ja EA ahertavat parhaillaan myös Dragon Age -leffan parissa.

Mass Effectin tarina jatkuu painetulla paperillakin, sillä Del Rey julkisti hiljattain neljännen sarjaan perustuvan romaanin. William C. Dietzin kynäilemä kirja ilmestyy kauppoihin loppuvuodesta.

Mass Effect: Deception jatkaa edellisissä romaaneissa aloitettua tarinaa. Juonessa pääosan varastaa tällä kertaa erikoisilla kyvyillä siunattu Gillian Grayson.

Aikaisemmista Mass Effect -romaaneista vastasi BioWaren oma Drew Karpyshyn. Dietzin meriittilistalle kuuluu lukuisia peliaiheisia kirjoja, kuten esimerkiksi Halo: The Flood.

Komentaja Shepardin trilogian päätösosasta tarjotaan lisätietoja toukokuun Game Informer -lehdessä. Sitä odotellessa Dragon Age II:n ostaneet voivat tarttua BioWaren tarjoukseen ja noutaa ilmaisen Mass Effect 2:n PC:lle. Tarjous on voimassa huhtikuun loppuun saakka.

Galleria: 

Kommentit

FUNimation on ihan laatutiimi

Mutta missä viipyy Mass Effect 2-GOTY versio, prkl!

Pelaajan seuraavassa numerossa on myös varmaan Mass 3 -juttua. Ainakin Puha kävi Edmontonissa ja toukokuun lehden tiisauskuvassa oli N7-huppari.

Minkä tasosia nämä ME kirjat ovat olleet?

Isefenoth: Kyllä ne kertaalleen mielellään lukee ja syventävät pelimaailmaa varsin hyvin, etenkin jos ei jaksa lukea pelien codexia puhki. Noissa on kaikissa samoja päähahmoja, joten kannattaa aloittaa ensimmäisestä. Suomessakin näytti pari viikkoa sitten löytyvän ihan hyllystä Akateemisessa kirjakaupassa alle kympillä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi