Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Frostbite 3 -tuen puute vie Wii U:lta liudan EA-pelejä

EA on aikeissa jättää Wii U -omistajat nuolemaan näppejään ainakin 15 eri julkaisun osalta, kertoo Eurogamer. Listalla majailee muun muassa sellaisia nimikkeitä kuin Mass Effect 4, Dragon Age 3, Battlefield 4 ja tulevat Star Wars -nimikkeet.

Syynä Nintendon alustan ohittamiselle on uuden Frostbite 3 -pelimoottorin yhteensopimattomuus Wii U:n kanssa. DICE:n tekninen johtaja Johan Andersson kertoi Twitterissä yhtiön kokeilleen Frostbite 2 -moottorin pyörittämistä Nintendon uutuusalustalla, mutta heikkojen tulosten jäljiltä kehittäjät päättivät lopettaa tuen rakentamisen.

Galleria: 

Kommentit

Etumatkan ottaminen laitteen teknisillä kustannuksilla ei selvästikkään ollut tälläkertaa hyvä idea.
Pitää toivoa, että Nintendon omat pelit tulevat pitämään homman hengissä. :/

Another one bites the dust...

Eipä tuosta oikein tiiä mitä tuosta Wii U:n tilanteesta ajatella. Kerta toisensa jälkeen isot julkaisijat alkaa hylkäämään teknisesti vanhentunutta masiinaa. Kasuaalipelaajatkaan ei oo nyt oikeen ottanut laitetta omakseen, eivät edes tunnu tietävän moisen olemassaoloa. Eikä siis pelejä muillekaan ole kauaa tarjolla. Pidetäänkö laitetta elossa Nintendon omilla muutamilla peleillä? Minusta ei. Ja kun uudet teknisesti paljon kehittyneemmät oikeasti uuden sukupolven masiinat kilpailee huomiosta loppuvuodesta, Wii U on entistä enemmän paitsiossa kaikesta kivasta.

näin se taas kostautuu kun nientendo laittaa aina sitä vanhaa rautaa konsooleihinsa

Niinpä niin....Wiin vetovoimana toimi erilainen peliohjain, mutta Wii U:n ohjain ei samanlainen vetonaula ole...kun sitten 3rd party tuki jää jo toistamiseen todella laihaksi, niin ainoa mikä konsolia voi edes jotenkin pitää pinnalla seuraavat vuodet ovat tietenkin Nintendon omat pelit....mutta selväähän tuo on, ettei Wiin kaltaista menestystä Nintendo näillä eväillä pysty toistamaan, vaan vaarana on pudota jälleen joukon hännille kuten GameCuben kohdalla kävi.

Toki on ihailtavaa, että Nintendo haluaa tehdä asiat omalla tavallaan ja näin haluaa myös erottua Sonyn ja Microsoftin konsoleista, mutta valitettavasti se fakta että rauta on tehoiltaan jälkeenjäänyttä kostautuu 3rd-party tuen puuttumisena...eivät EA:n ja Ubisoftin kaltaiset isot julkaisijat ala omaa, erillistä versiotaan Wii U:lle tekemään, se nimittäin ei todennäköisesti edes maksaisi itseään takaisin...

Wii U olisi pitänyt julkaista jo paria vuotta aikaisemmin, silloin se olisi voinut menestyä paremmin...toisaalta Nintendo markkinointi uuden konsolin suhteen on myös kussut kyllä todella pahasti, konsolin nimeä myöten....monet jotka eivät pelialaa seuraa, eivät edes ymmärrä että kyseessä on uusi konsoli, luuleavat että se on vain lisälaite Wii:lle.

Nintendon mahdollisuudet lepäävät siinä että Wii U ostetaan kakkos-konsoliksi PS4:n tai uuden Boxin rinnalle, nimenomaan Nintendon omien pelien takia. Toki käsikonsolipuolella Nintendo on yksin kukkona tunkiolla ja tunkioksi käsikonsolibisnes tätä rataa myöskin muuttuu, sillä uskonpa että mobiili-ja tabletti-pelit tulevat enemmin tai myöhemmin syrjäyttämään käsikonsolit kokonaan.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi