Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Tekken 7 -paljastus vuoti verkkoon etuajassa (Päivitetty)

Päivitetty 14.7. klo 9:40: Pelistä on julkaistu ensimmäinen traileri, joka ei paljasta vielä pelikuvaa, mutta antaa pientä osviittaa juonikuvioista. Klipin voi katsoa tämän uutisen lopusta.

IGN-verkkosivuston uutinen Tekken 7 -pelin julkistuksesta on vuotanut verkkoon etuajassa. Nimikkeen kehittämisestä ei ole vielä saatu virallista vahvistusta Namco Bandai -studiolta, mutta uutisklippi vahvistaa nimikkeen kuitenkin olevan tekeillä. Pelimoottorina tulevassa mätkinnässä käytetään IGN:n tietojen mukaan Unreal Engine 4:ää.

AOL.com-sivuston vuotama uutisvideo lainaa Tekken-sarja tuottajana häärivää Katsuhiro Hiradaa, jonka mukaan nyt käytettävä pelimoottori "mahdollistaa seuraavan sukupolven konsoleille odotettavan visuaalisen laadun ja jopa sen ylittämisen".

"Unreal Engine 4 ei ole ainoastaan tehokas ja helppo käyttää, vaan se myös mahdollistaa Tekken 7:n tuomisen mille tahansa haluamallemme alustalle helposti." jatkaa Hiradalta lainattu teksti. Vuotaneen uutisvideon voi katsoa vielä tämän linkin kautta.

Tekken 7:n julkaisuaikataulu ja alustat ovat vielä hämärän peitossa.


Galleria: 

Kommentit

Pitkään tätä saikin odotella. Toivottavasti on yhtä laadukas tekele, kuin mitä TTT 2 oli
Playstation 3.

Gaffissa ollaan jo spekuloitu PC -version mahdollisesta julkistamisesta, kuin myös, että Tekken 7 skippaisi kokonaan last genin konsolit, nimenomaan tuon uuden pelimoottorin takia. Unreal Engine 4 on muistaakseni suunniteltu uutta sukupolvea silmällä pitäen, eli Sonyn ja Microsoftin vanhemmilla konsoleilla Tekken 7 ei välttämättä nähdä koskaan.

Sen sijaan X1 ja PS4, ja ehkä jopa PC -versio saapuu kauppoihin, kunhan T7 joskus valmistuu.

Harmi, että Unreal Engine 4 tarkoittaa, ettei PS3-versiota tule. Toivottavasti sarja viimein edes siirtyisi myös PC:lle.

Tekken Tag Tournament 2 oli ihan hyvä kyllä sisällöltään, mutta Tag-mekanismi / siitä seuranneet kombot eivät oikein miellyttäneet. Revolutionin perinteinen 1 vs 1 -mekanismi sopii itselle paremmin (ilman hahmokehitystä tosin). Olisi hienoa, jos uuden Tekkenin myötä saataisiin myös pudotusturnauksia järjestettyä. Myös 7vs7 -moodi nettiin olisi mukava joko vain kahdella eri pelaajalla tai peräti 14:sta satunnaisella.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi