Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Lara Croft seikkailujen pariin pääsee jälleen ensi vuonna uuden kokoelman parissa.

Ytimekkäästi nimetty Tomb Raider IV-VI Remastered kokoaa yksiin kansiin kolme 2000-luvun taitteessa julkaistua tasohyppelyä. Grafiikat ovat saaneet kasvojenkohotuksen, ruudunpäivitys rullaa sujuvasti 60 freimissä ja tankkikontrollien rinnalle on tuotu myös nykyaikaistetut kontrollit. Trophy-tuki on saatavilla tuetuilla alustoilla.

Tomb Raider: The Last Revelation palaa edellisen osan maailmanmatkalta Egyptin hautakammioihin. Tarina painottuu enemmän tutkimiseen ja ongelmanratkaisuun kuin räiskintään. Tomb Raider: Chronicles keskittyy Lara Croftin menneiden seikkailujen muisteluun hänen ystäviensä kertomana.

Sarjan ensimmäinen PlayStation 2 -konsolilla nähty nimike sisältyy myös pakettiin. Tomb Raider: The Angel of Darkness kantaa harteillaan ikävää mainetta yhtenä sarjan huonoimmista peleistä. Pahimmat bugit lienee korjattuna jo tässä vaiheessa, joten toivottavasti temppuileva kamera ja tympeät kontrollit eivät ole enää pelaamisen esteenä.

Tomb Raider IV-VI Remastered julkaistaan 14. helmikuuta 2025 PC:lle, Nintendo Switchille sekä PlayStationin ja Xboxin konsoleille. Hintaa kokoelmalle kertyy noin 25 euroa.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 
Julkaisijat: