Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Randy ja Harvey Smith eroavat Ion Stormilta

Teksasilaisen Ion Storm Austinin Randy ja Harvey Smith ovat ilmoittaneet eroavansa. Looking Glass -studiolta Ion Stormille siirtyneistä Smitheistä Randy on työskennellyt ahkerasti Thief-pelisarjan parissa, ja Harvey puolestaan on häärinyt Ion Stormilla pelinero Warren Spectorin aisaparina Deus Ex -sarjan luojana.

Randy Smith työskenteli Thiefin kolmannen osan, Thief: Deadly Shadowsin, projektipäällikkönä. Austinin studion pääpäsmärin Warren Spectorin mukaan ero ei johtunut Randyn osaamattomuudesta: "Randy on arvostettu henkilö Ion Stormilla sekä suunnittelijana että persoonana, ja olen varma, että hän saavuttaa menestystä tulevaisuudessa." Sen sijaan hän viittasi erimielisyyksiin siitä, minkälainen pelistä pitäisi lopulta tulla: "Jokaisen projektin kehityksessä tulee vaihe, jolloin luova rakentelu loppuu ja bugikorjaus ja julkaisun valmistelu alkavat. Thief 3 on juuri nyt tässä vaiheessa, mikä johti sisäisiin kiistoihin ja ratkaisemattomiin konflikteihin, jotka ovat Randyn eron takana."

Mielipiteitä kovasti jakaneen Deus Ex: Invisible Warin pääsuunnittelija Harvey Smith puolestaan vakuutti kirjeessään, että erosi vapaasta tahdostaan. "Lähden ajamaan takaa unelmiani – en eroa siksi, että en pitäisi yhtiöstä. Rakastan tätä paikkaa ja toivon, että olen vaikuttanut siihen positiivisesti. Olen yksinkertaisesti päättänyt, että minun täytyy jahdata omaa visiotani."

Erot eivät nähtävästi vaikuta Ion Stormin pelituotantoon. Tällä hetkellä sorvissa oleva Thief: Deadly Shadows ilmestyy Xboxille ja PC:lle tämän vuoden aikana.

Kirjaudu kommentoidaksesi