Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

50 Cent räiskimään Lähi-itään

Miljoonamyynteihin yltänyt 50 Cent: Bulletproof saa syksyllä jatkoa Swordfish Studiosin kehittämän 50 Cent: Blood on the Sand -pelin muodossa PlayStation 3:lla ja Xbox 360:lla.

Äänineen ja hahmoneen mukana ovat 50 Cent ja G Unit -ryhmän Lloyd Banks, Tony Yayo sekä DJ Whoo. Ääniraidalta löytyy tietenkin myös aikaisemmin julkaisemattomia biisejä.

Pelin tarinassa 50 Cent ja muu posse joutuvat pieleen menneen hyväntekeväisyyskonsertin jälkeen raivaamaan tiensä ulos nimettömästä Lähi-idän maasta. Pelimekaniikka lainaa surutta Gears of Warilta sekä Max Paynelta ja moninpeliin on luvassa muodikkaita co-op-ominaisuuksia.

Galleria: 

Kommentit

Mies joka pilasi rap-musiikin tekee nyt saman videopeleille. Toivottavasti sama maaginen kosketus ei yllä elokuviin asti, miehellä kun on pieni rooli Pacinon ja De Niron uudessa leffassa. I take you to the candy shop... :P

Näyttää Army of Twolta noin päällisin puolin...

Voi hyvänen aika. Tony Yaio ja DJ Whoo? Jippijaijei, ei!

"Pelin tarinassa 50 Cent ja muu posse joutuvat pieleen menneen hyväntekeväisyyskonsertin jälkeen raivaamaan tiensä ulos nimettömästä Lähi-idän maasta."

eli ymmärsinkö nyt oikein: kun 50centin katsojat alkavat vihamielisiksi, ottaa ne (50+posse) backstagelta rynkyt lonkalle ja pistelee menemään? ... ei hitto kun kuulostaa hienolta idealta! =D

Boratia lainatakseni: Meni ostolistalle... NNOOOOTT!!!

miten kehtaavat... taitaa Ameriikka olla ainua misä tää menee kaupaksi sielä ne räppi neekerit ostaa tämmöstä paskaa..

Just, asiallista kommentointia miikalta. Vaikuttaa aivan järkyttävän koomiselta idealta. Veikkaan että toteutus on vielä koomisempaa.

"miten kehtaavat... taitaa Ameriikka olla ainua misä tää menee kaupaksi sielä ne räppi neekerit ostaa tämmöstä paskaa.."

Taitaa 85% 50 centin yleisöstä olla "räppi-valkonaamoja", jos näin Miika-tyyliin tähän kommentoisi. Sixpäckin heiluttelu ja wannabe-gangstailu kun uppoaa parhaiten tuohon lippis väärinpäin yo yo yo- valkoiseen teiniosastoon. Tää peli menee kyllä hankintalistalle siitä huolimatta. Ehkä tyhmin pelijuoni ikinä, se on paljon sanottu se. Jos toteutus on yhtä fantastinen niin läpihän tämä on pelattava :)

"Mies joka pilasi rap-musiikin tekee nyt saman videopeleille. Toivottavasti sama maaginen kosketus ei yllä elokuviin asti, miehellä kun on pieni rooli Pacinon ja De Niron uudessa leffassa. I take you to the candy shop... :P"
En periaatteessa enkä käytännössäkään vois olla enempää samaa mieltä.

Mitäs.. Ei pojat vielä ole aprillipäivä :D

Itseasissa kyllähän ten sentti on tehny itsestään leffan, joka perustuu mukamas tositapahtumiin.

Olisko tässä sitten se vuoden paskin peli?!?! Tällasen hutan painaminen kiekolle on rikos ihmiskuntaa vastaan.

Esiintyvät hyväntekeväisyyskonsertissa... Pitää olla viel tollast Jenkki ihquiluu ja vielä tapetaan arabeja. Fuck this game!
Niin ja eikös juuri ne valkoiset teinit jotka kuvittelevat olevansa cool ja keepin' it real ole suurin räpin kulutusryhmä?

Voi että kuinka pistää vihaksi kun on jo 2 uutista joissa sanat räp ja pelit yhdistetään. Räp, yksi maailman turhimmista asioista joka mielessä.

aikaselta aprillipilalta kyllä kuullostaa...aika surkuhupainen konsepti

"Räp, yksi maailman turhimmista asioista joka mielessä."

Kuinka niin. Musiikkia se on siinä missä muukin.

"Räp, yksi maailman turhimmista asioista joka mielessä."

Ahdasmieliset ihmiset, yksi maailman turhimmista asioista joka mielessä.

Varmaan aika hyvä peli :3

Voi voi.

"Ahdasmieliset ihmiset, yksi maailman turhimmista asioista joka mielessä."

Indeed. Jos nyt ooteenä saa heittää, niin oon räpin kuluttaja, mutta en millään tavalla luule olevani gaaaaangsta. :p

"Mies joka pilasi rap-musiikin tekee nyt saman videopeleille

räppi oli valmiiksi pilaantunutta tavaraa kun joku sen ulos suolsi, puhetta 4 minsaa kestävän loopin päällä on kaukana musiikista.

Minä olen turha ihminen :(
No joo..makunsa kullakin :D
Minä tosiaan pidän rapista ja IMO 50Cent on hyvä räppäri. ;)

Lopetetaanko sitten se off-topic? Samoin minä voisin heittää, että rääkyminen 4 minsaa kestävän soittimienraiskauksen päällä on kaukana musiikista, eiksje? ;)
EDIT: Ja vaikka itse enimmäkseen hevimusiikkia kuuntelenkin, ei minun tarvitse muita musiikkityylejä pilkata/haukkua sen takia. Suosittelen kokeilemaan samaa.

Jooseppi jo sanoikin kaiken oleellisen.

Öfftöpikkiä: Räppiä on monenlaista. 50senttinen ja rähinä ei oo kaikki räppi mitä maailmassa on. Ei muuta.

Hahah, jenkit menee levittään hyvää mieltään maailmalle niin kuin aina (?) ja saa muiden superpahiskansakuntien vihat päällensä, joten pakko ryhtyä tositoimiin! Näinhän se varmaan aina käy :D

Jenkit...

Jokaisen älykkään huumorintajun omaavan pelin kehittäjän unelmaprojekti!

Maailmanlaajuinen teennäinen pop- ja blingbling-ikoni menee lähi-itään (in da warzone) heittää hyväntekeväisyyskonsertin maailmanrauhan tai jonkun muun "bullshitin" puolesta. Rumat hiekkaneekerit ei anna Fiftylle rispektii ja alkaa riehuman. Fifty ottaa hommat omiin käsiinsä ja näyttää mistä gangstat on tehty. Rynkky käteen ja kamelinratsastajat ketoon! Näytetään mistä Amerikka pissaa ja kenen päälle.

Siis tämä on liian hyvä ollakseen totta =D Tähän vois heittää NIIN loistavaa yhteiskunta- ja asennekritiikkiä ettei mitään rajaa. Tosin haaveeksi kuitenkin jää...

Tämän taidepläjäyksen tulevassa arvostelumenestyksessä saattaapi esiintyä pelin päähenkilön veroinen sukulaisstara: Fifty Percent...

Tuossa pelissä on pakosta aivan saakelin laiska meininki. Veikkaan, että fidillä ees tehä tuossa mitään. Se vaan laiskottelee jossain humveensä kyydissä laulaen, kun sillä on niin paljon rahaa, että pankkeihinkaan ei mahdu. Sen henkivartijat joutuu tekemään kaiken työn kuitenki.

Ite ainaki joudun respectaan fidiä, kun se kuitenki on maailman laiskin äijä ja vieläpä kiitettävän rikas semmonen. Kyseisestä musasta en niinkään kyllä itse välitä.

Ollaanpas sitä niin pirteällä ja positiivisella tuulella :)

50 Cent Lähi-Idässä?! Voi hyvänen aika...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi