Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Tuorein kuvapläjäys PS3:n SOCOM:ista

Ohessa ainakin osittain tuoreinta kuvamateriaalia monien PS2:n SOCOM-veteraanien odottamasta SOCOM: Confrontation -pelistä, joka näillä näkymin julkaistaan PlayStation 3:lle syksyn aikana.

Hiukan GT5: Prologuen tapaan myös SOCOM: Confrontationin tehtävänä on pitkälti toimia fanien mahantäytteenä, kunnes täysverinen uuden sukupolven jatko-osa saadaan valmiiksi. Luvassa on siis aikaisemmista osista tuttuja karttoja, joita kuitenkin on päivitetty teräväpiirron ja pelin uusien ominaisuuksien vaatimalle tasolle.

Levyllä ja PS3:n Storessa julkaistavaan SOCOM: Confrontationiin on suunnitteilla myös verkosta ladattavaa lisämateriaalia.

Galleria: 

Kommentit

Tuollaisissa ryppäissä jos pelattaisiin niin olisi naatittajilla hyvät ajat edessä :)

Grafiikka on paikoittain ihan kaunista, esimerkiksi tuo jalkakäytävä näyttää todella hienolta. Mutta esimerkiksi räjähdykset ovat kyllä surkean näköisiä. Noh, SOCOMien suola on pelattavuus ja se, että kyseessä on 'dah Socom'. Ostoon menee.

tulee toi levyllä ostettuu. Harmittaa jo ku tuli warhawk ostettuu netistä ;(

http://www.gametrailers.com/player/34186.html

Tossa on hyvä video pelistä. Kuvat ovat sen verran sahalaitaisia ettei niitä edes viitsi katsella... Socom 1 oli kyllä kova varsinkin äänikomento tuella. Harmi ettei tällästä nannaa ole boxilla :(

Hirveästi tästä uudesta Confrontationista en ole ottanut selvää... Eniten kiinnostaisi tietää, tuleeko pelin hinnoittelu olemaan sitä Prologuen 30-40 luokkaa vai normaalia 60-70 tasoa?

^^Voisin veikata, että sitä alennettua hintaa ollaan hakemassa. Headsetillä varustettu paketti voi tietysti olla ihan missä hinnoissa tahansa. Vähän paha lähteä sanomaan, kun ei olla mitään vielä ilmoitettu. Odotus on kyllä piinaa...

Eiköhän hinnoittelu noudata jo GT5 Prologuen ja Warhawkin esimerkkiä ja heilu siellä 30-40 nurkilla. Toivottavasti tämä onnistuu, sillä sen tehdessään tässä riittäisi hyvin pitkälle, kunhan vielä muistaisivat meitä remaketoiduilla Enowapilla ja Blizzardilla :D

^^ Enowappi, voi vitsi kun sniput sitten sais melkosen edun jos se sumu poistetaan sieltä. Reunalle vaan ja jos thremalii on paranneltu niin ai että kun puolustajilla tulisi olemaan helppoa.

Ja Fish Hook! Oli yksi lemppareista, vaikka huono frame-rate teki pelaamisen ajoittain tuskalliseksi.

Execta: "Mutta esimerkiksi räjähdykset ovat kyllä surkean näköisiä." Videot ovat Pre-Alpha, eli niistä saa vain osviittaa siitä mitä on tulossa.

Täytyy sanoa, että pidin entisestä asevalintaruudusta huomattavasti enemmän, ksoka siihen mahtui enemmän infoa kerralla. Nyt täytyy primaryt, secondaryt jne. valita omaan ruutuunsa ja siellä tehdä niiden valinnat. Mitä vähemmän eri vaiheita, sitä parempi, imo. Mutta eiköhän tuohonkin totu, kun ei muutakaan voi :)

Ihania pikku copy-paste terroristi ukkoja. Muutenkin aika kämäisen oloisia kuvia...

Socom2:sta tuli pelattua satoja tunteja. Grafiikka nyt oli mitä oli, eikä se framerate päätä huimannut, mutta toimivan ehdot se täytti.

2:sen jälkeisistä en ole nauttinut samalla lailla. Toisaalta nyt on vaihtoehtojakin kun battlefield on kohta tulossa. Erittäin mielenkiintoinen ja tätä täytyy kokeilla, arvostelut eivät tule koskaan antamaan socomeille täyttä oikeutta.

suhteellisen karmean näköistä meininkiä tuos socomis...

"suhteellisen karmean näköistä meininkiä tuos socomis..."
No jos pelattavuus on 2:n tasolla, niin odotettavissa on varmasti vuoden kovin online-sotapeli. Ei kannata tuomita ennen kuin on kokeillut.

itselläni kun sattuu olemaan X360 ni on vaan tottunut parempiin graffoihin ja huippu tason ohjattavuuteen esim cod 4 gears of war jne jne.

No voi perkele! Et voinut Hawk aikasemmin sanoo, turhaan ostin PS3! :(

"itselläni kun sattuu olemaan X360 ni on vaan tottunut parempiin graffoihin ja huippu tason ohjattavuuteen esim cod 4 gears of war jne jne."

Jos grafiikoilla haluaa mässäillä, niin kannattaa käydä noutamassa kaupasta vaikka PS3:n Gran Turismo 5 Prologue, joka näyttävyydessä tämän hetken ehdotonta kärkipäätä. Pian sitten tulossa muitakin uskomattoman hienoja pelejä, kuten PS3:n yksinoikeudet Final Fantasy XIII ja Killzone 2...

Jos kuitenkin olen faneja oikein tulkinnut, niin heille ei kaikki kaikessa, että peli mässäilisi jollain uskomattoman hienoilla grafiikoilla. Toi nyt ihan nykypelien keskitasoa, joten turhaan siitä valitettaisiin. Grafiikkaa nyt varmaan vähän rajoittaa se, että on pelkkä päivitys PS2:n vanhojen SOCOM pelien kartoista.

...

Hawkille vihjeenä, kyseessä on peli kolmannesta persoonasta ja 32 pelaajalle.

Muuksi ansioksi voidaan laskea mm. lobby-systeemi, joka kerää kuin itsestään suomalaiset pelaajat yhteisöksi.

Hawk8719 | Jäsen
18.05.2008 | 16:41
"itselläni kun sattuu olemaan X360 ni on vaan tottunut parempiin graffoihin ja huippu tason ohjattavuuteen esim cod 4 gears of war jne jne."

Jos olisin graffahoro ni voisin minäkin sanoa, etten suostuisi Gears Of Waria pelaamaan Unchartedin jälkeen...

Ja nyt loppuu se graffahorottelu puolin ja toisin. Kiitos.

Doh. Taisi olla osittain mun vika, että tästä syttyi sota. Pahoittelen.

pyydän anteeksi itsekin, oli tyhmää tulla möläyttään mitään.

Eipä ole kovin minkään näköinen. Eikös Socomista ole tulossa ihan toinenkin peli?

On kyllä tulossa varsinainnen socom4 jonka työstää zipper interactive ja siitä löytyy onneksi yksinpeli jos oikein muistan tai jumankauta parempi ois löytyä se yksinpeli tai zipperin pojat ottaa toimiston kulmalla lättyynsä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi