Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Take-Two ei lämpene EA:lle ja vilkuilee jo muualle

Electronic Artsin 25,75 dollarin tarjous Take-Twon Interactiven osakkeista päättyi viime perjantaina kaikessa hiljaisuudessa ja vaikka yli 6 miljoonaa osaketta vaihtoi omistajaa määräaikaan mennessä oli kyse kaikkiaan vain kahdeksan prosentin osuudesta yhtiöstä.

Electronic Arts onkin nyt päättänyt jatkaa suoraan osakkeenomistajille tähdättyä tarjousta kesäkuun 16. päivään asti, mutta Take-Twon hallitus on jo nyt sitä mieltä, että omistajat ovat osoittaneet tukensa hallituksen maaliskuiselle päätökselle torjua EA:n ostotarjous.

Jo aikaisemmin Take-Two ilmoitti olevansa 30. huhtikuuta alkaen valmis aloittamaan neuvottelut uusista strategisista järjestelyistä kiinnostuneiden osapuolien kanssa ja puheenjohtaja Strauss Zelnick ilmoitti prosessin olevan nyt jo käynnissä. Neuvottelukumppaneita ei kuitenkaan vielä nimetty.

Galleria: 

Kommentit

Toivottavasti saadaan hyvä yhteystyökumppani, vaikka EA:lta jotain hyviäkin pelejä on ilmestynyt, en halua nähdä Grand Theft Auto 09 tai 2010 versioita.

MS tahi Sony Take-Twon perässä =P
Olis kyllä aika paukku.

Totuus on että Nintendo tai Activision olisivat konsolivalmistajien lisäksi ainoat joilta moisia rahoja voisi irrota. T2 yrittääkin lähinnä pumpata arvoaan ennen väistämätöntä ostoa. Kyse ei ole siitä saako EA T2:n, vaan paljonko se joutuu maksamaan tästä lystistä.

hyvä näin :p

Kyllähän mikkisoftalta tarvittaessa aina muutama miljardi kassasta irtoaa =) Toivottavasti ei kuitenkaan kukaan konsolivalmistajista osta lafkaa.

8% on jo isännän ääni hallituksessa...

Microsoftin Yahoo sekoilut ovat hyvä esimerkki siitä, että kun osakkeesta tarjotaan vain tarpeeksi, niin kyllä osakkeenomistajat ovat valmiita myymään. Yahoon johto oli pakotettu jatkamaan neuvotteluja Microsoftin vaikka alun perin eivät halunneet niin tehdä. EA on liikkeellä tosissaan ja kyse on vain, että myydäänkö putiikki ennen GTA:n osinkoja vai ei...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi