Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Saint's Row 2 poliisien ja Thompsonin hampaissa

New York Daily News raportoi paikallisen poliisiliiton ottaneen kantaa tällä viikolla Suomessakin julkaistavaan Saint's Row 2 -toimintapeliin.

– Nämä kauheat ja väkivaltaiset videopelit turruttavat nuoret ihmiset väkivallalle ja rohkaisevat turmiollisuuteen ja moraalittomuuteen ihannoimalla rikollista toimintaa, kertoi liiton johtaja Patrick Lynch sanomalehdelle.

Luonnollisesti myös viralta pantu asianajaja Jack Thompson on avannut sanaisen arkkunsa ja haukkunut Saint's Row 2:ta GTA-kopioksi, joka vain yrittää viedä kaiken pidemmälle, kuin Thompsonin pitkäaikainen suosikki-inhokki.

Galleria: 

Kommentit

joopajoo...

Voi että näitä jotka näistä jaksavat paasata!Eikös tässä jokin aika sitten ollut tutkimuskin minkä mukaan videopelit eivät yllytä väkivaltaan.Ja onhan niissä tuo k-18 ikäraja,eiköhän sen ikäiset osaa näitä asioita käsitellä päässään niin ettei heistä nyt kovin turmeltuneita tule.

Siis mitä toi Thompsoni vielä jauhaa? Kaikkihan nyt tietää, että se on täysin epäpätevä ja kukaan muutenkaan sen kakanjauhantaa jaksa.

Hattara: Sehän on hyvä juttu, että Tompsoni jauhaa tuota bullshittiä GTA:sta ja muista peleistä. Ilmaista mainontaa!

Luonnollisesti myös viralta pantu asianajaja Jack Thompson on avannut sanaisen arkkunsa ja haukkunut Saint's Row 2:ta GTA-kopioksi, joka vain yrittää viedä kaiken pidemmälle, kuin Thompsonin pitkäaikainen suosikki-inhokki

hirveetä paskan jauhantaa poliisitkaan enää kohta usko omia sanojaan mitä ne puhuu ja tuo thompson on niin epäpätevä juristi joka koko ajan puhuu paskaa

Jack taitaa tykätä sittenkin GTA4:sta.Onhan sen mielestä saints row 2 huono ja liian väkivaltainen.Joten GTA4 on siis väkivallattomampi vaihtoehto,heh.

Entäs elokuvat sitten?...miksi niistä ei ole sanottu mitään,onhan ne oikeilla näyttelijöillä,eli oikeilla ihmisillä?

Kerrankin Jack Thompson puhuu asiaa :D

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi