Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Alkuperäinen Xbox Live suljettiin

Microsoft on sulkenut alkuperäisen Xbox Liven. Töpseli vedettiin verkkopalvelun seinästä arviolta kello kahdelta aamuyöllä.

Xbox Liven mukana sammui muun muassa Halo 2:n verkkopeli, joskin Bungie.netin näyttämien tietojen mukaan reilut 300 pelaajaa taistelee vielä järjestelmää vastaan.

Microsoft on luvannut tuoda verkkopalveluun korvauksena uusia ominaisuuksia, joita vanha versio ei olisi enää tukenut.

Galleria: 

Kommentit

Hävytöntä!

Näissä tilanteissa nousee mieleen, miten jatkossa on laita maksetun DLC:n. Jaellaanko korvaus-vouchereita vai kohotellaanko vain olkapäitä "Nyt vain kävi näin". Tämän seikan toivoisi olevan selvä ennen seuraavia kippauksia.

Eikös suurimmassa osassa DLC:tä lue "No refunds" jo valmiiksi Livestä tavaraa ostettaessa?

"No refunds" tarkoittaa sitä, että tavaraa ei saa palauttaa eikä rahojaan saa takaisin, jos ostos ei miellytäkään.

Se ei tarkoita, että yritys saisi estää asiakasta pääsemästä käsiksi tämän itselleen lunastamaan omaisuuteen. Julkaisijat ovat ihan itse painottaneet, että DLC-latauksissa asiakas ei osta sisältöä omakseen, vaan lisenssin käyttää sitä.

Requiescat in pace, (original) Xbox Live; 2001-2010

Mua epäilyttää se, että voiko Xbox1 Live todella estää X360 Liven kehitystä, koska Microsoftilla on pakko olla monia nerokkaita ohjelmoijia, joiden olisi pitänyt pystyä muuttamaan Xbox Liveä lopettamatta Xbox1:n Live-tukea.

Max, mikä muu syy sitten? Live 1 oli lopettamiseensa asti Microsoftille enemmänkin rahan tuoja kuin viejä, mikä on pelialalla nykyään jo harvinaista.

Hitto olis pitäny vielä pelailla viimeiset Counter Strike matsit. Noh ainahan voi botteja vastaa... :(

RIP Xbox 1 live. Nyt odottelemaan sitten niitä uudistuksia. Ensimmäisenä uudistuksena tod näk tulee Liven hinnan korotus <3 , tai " maksat livestä sen miten paljon sitä käytät"

^ Toivottavasti ei ainakaan liven hinta nouse, koska se on mielestäni jo valmiiksi aivan liian korkealla.

dumppu: Kaikkihan on aina liian kallista, mikä vain maksaa. Omasta mielestä 30-60e (riippuen mistä tilin hankkii) vuodessa ei todellakaan ole silti "liian korka". Hinta on kyllä suolainen, mutta mielelläni olen sen jo useamman vuoden maksanut.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi